Afspraak maken

= De praktijk is wegens de zomervakantie gesloten van maandag 22 juli tot maandag 19 augustus =

Wil je graag een kennismakingsgesprek of heb je nog vragen? In verband met het uitvoeren van behandelingen ben ik het beste te bereiken via mail. Vul dan daarom hieronder het formulier in en ik probeer zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen.

Momenteel zijn alle plekken binnen de praktijk bezet en is er sprake van een cliëntenstop.
Op deze website wordt aangegeven wanneer de cliëntenstop weer wordt opgeheven.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Laatste update wachttijden: 16-07-2019

Afspraak afzeggen

In belang van de behandeling is regelmatig contact belangrijk. Ben je verhinderd, laat me dat dan zo snel mogelijk weten.

Vanaf januari 2017 moet ik kosten in rekening gaan brengen voor alle afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd. Je krijgt hiervoor een rekening; de kosten bedragen € 45, 00 en kunnen niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekering of de gemeente.

Mocht je het gevoel hebben dat je bij mij niet op je plek zit of ik je niet goed genoeg geholpen heb, dan hoop ik dat we dit samen kunnen bespreken. Wanneer je het gevoel hebt dat dit niet mogelijk is of dat ons gesprek niet het juiste resultaat geeft kun je gebruik maken van de klachtenregeling van het NIP.

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Je bericht