Afspraak maken

= De praktijk is in verband met ziekte slechts beperkt geopend=

Nieuws ten aanzien van het corona virus

Binnen mijn praktijk worden de GGZ richtlijnen Corona gevolgd. Dit betekent dat ik in overleg met jou ga kijken welke vorm van behandeling het beste past. Dit kan zijn face to face behandeling in de praktijk of digitale behandeling door middel van videobellen.

Als je op de praktijk komt dan houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM zoals:
– handen wassen en/of desinfecteren voor en na de behandeling
– Geen handen schudden
– 1,5 meter afstand houden
– Geen behandeling als je last hebt van verkoudheid, hoesten, niezen of koorts; dit graag indien mogelijk 24 uur vóór de geplande afspraak aangeven.
– Je komt zonder begeleiding naar de afspraak, tenzij is afgesproken dat je een naaste meeneemt.

Wil je graag een kennismakingsgesprek of heb je nog vragen? In verband met het uitvoeren van behandelingen ben ik het beste te bereiken via mail. Vul dan daarom hieronder het formulier in en ik probeer zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen.

Wachttijden praktijk: De praktijk is wegens ziekte slechts beperkt geopend en dus kan je je ook niet aanmelden voor behandeling
Er zijn zoveel aanmeldingen, dat alle plekken momenteel vol zijn. Er is dus  sprake van een clientenstop, en er kunnen geen nieuwe cliënten meer aangenomen worden. Op deze website wordt vermeld wanneer de clientenstop is opgeheven.

Wanneer je de wachttijd te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen, zodat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Laatste update wachttijden: 02-02-2021

Afspraak afzeggen
In belang van de behandeling is regelmatig contact belangrijk. Ben je verhinderd, laat me dat dan zo snel mogelijk weten.

Vanaf januari 2017 moet ik kosten in rekening gaan brengen voor alle afspraken die minder dan 24 uur van tevoren worden afgezegd. Je krijgt hiervoor een rekening; de kosten bedragen € 45,00 en kunnen niet worden gedeclareerd bij de zorgverzekering of de gemeente.

Mocht je het gevoel hebben dat je bij mij niet op je plek zit of ik je niet goed genoeg geholpen heb, dan hoop ik dat we dit samen kunnen bespreken. Wanneer je het gevoel hebt dat dit niet mogelijk is of dat ons gesprek niet het juiste resultaat geeft kun je gebruik maken van de klachtenregeling van het NIP.

 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon (verplicht)

Onderwerp

Je bericht